dijous, 25 de juny de 2015

L' Abundància






PER BRIGITTE Champetier


Diners, mare i vida són energies equivalents. Com tractem la mare, així ens tracta la vida i els diners.

Els ordres de l'abundància són els següents:

1-Assentir a tot com és i a tots com són i agrair tot com és i a tots com són, tot i que encara no entenguem. L'abundància és la resposta de l'univers, del sistema familiar i de l'esperit al qual està al servei de la vida, agraint com és, amb la mort i amb el sofriment també.

Les nostres vides formen part de grans moviments de compensació i de reconciliació. És al que hem d' assentir.

2-El següent ordre de l'abundància diu «prendre», prendre tot com és, prendre a totes les persones com són, formar part del moviment de la compensació de la vida, equilibrant el donar i prendre.

Els diners que rebem és la compensació al nostre bon donar. El bon donar comença amb els pares: quan «prenem» als nostres pares, o sigui, quan acceptem rebre incondicionalemente tot el que ens van donar els nostres pares, necessitem retornar, per agraïment, però als pares no els podem tornar el molt que ens han donat, per la qual cosa instintivament ens girem cap els altres, parella, treball, i a ells donem el que prenem dels pares. Això és el bon donar. I l'entorn ens ho compensa i agraeix amb l'abundància.

Prendre a la mare és contactar amb l'èxit i els diners.

Prendre al pare ens obre a la força de la realització professional

Prendre a tots dos alhora permet que l'èxit professional flueixi en les nostres vides. I aquest èxit està unit a la prosperitat econòmica.

Prendre només una mica als pares té com a conseqüència no ser capaç de donar molt als altres, i per tant la resposta de l'univers serà també pobre, mesquina.

Prendre a tots com són vol dir prendre a tots els exclosos, rebutjats, perpetradors i menyspreats, de les dues branques, que els coneguem o no.

Prendre a tots com són significa també estimar la gent difícil de la nostra pròpia vida, als perpetradors econòmics, als prepotents, als taurons i usurers, etc. i agrair-los ser com són.

3-I l'últim ordre de l'abundància diu «respectar l'anterior».Ordre de Jerarquia.

Resumint, la nostra abundància està lligada a la nostra capacitat d'amor incondicional i agraïment incondicional també. Es traduirà en les nostres vides, primer per nostre amor i respecte a la mare ia totes les dones del nostre sistema familiar, i en segon lloc pel nostre amor als difícils, rebutjats, prepotents, violents i altres persones moralment «incorrectes».

Aquest amor té el seu reflex en la nostra capacitat per dir «gràcies per ser com ets» a qualsevol ésser humà.

Els diners ve de la mare.

A la mare, durant els primers nou mesos de la nostra vida, hem conegut l'abundància de la natura i la seva imperfecció. En prendre conscientment a la nostra mare, reprenem el fluir de l'abundància en la nostra vida.

En la parella, observem que l'abundància depèn de l'actitud de la dona. Si la dona respecta al seu marit, el marit tindrà èxit i prosperitat.

Per a les persones solteres, èxit i prosperitat depenen de com han pres a la seva pròpia mare.

L'ordre entre pares i fills diu: els pares donen i els fills prenen.

El que donen els pares sempre és un regal. Han de ser honrats i agraïts pel que han donat. El fill que exigeix ​​una mica dels pares perd als seus pares.

La culpa i els MÈRITS pertanyen al que va actuar i només a ell.

Un pare no té cap obligació de donar alguna cosa als seus fills. El fill no té cap dret d'exigir  dels seus pares.

Els pares donen sempre a tots els seus FILLS per igual, a tots els que estiguin al seu lloc de FILLS, i només donen a aquests FILLS.

L'abundància és un moviment de l'esperit, per al qual agraeix tota la seva vida com és.
Els diners, símbol de vida, necessita ser acceptat com és, reconegut, estimat, respectat.
També necessita ser destinat a la vida. Necessita ser rebut per ser donat de nou a canvi d'un altre servei que millora la nostra vida.

per Brigitte Champetier de Ribes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada